Univers Cargo S.R.L.
ro | en | ruAirport 11, of. 53, Chisinau, Moldova;
Tel: +373 22 524437; Fax: +373 22 525964; Mob: +373 79453303

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   Pagina principală | Despre companie | Servicii | Informaţie utilă | Urmarirea expediţiei | Contacte

 

Transport aerian

Transport terestru

Transport maritim

Serviciu "de la uşă la uşă"

Servicii de curierat

Servicii de broker vamal

 

Servicii oferite.

Transport aerian

Transportul aerian joacă un rol esenţial în organizarea transportului internaţional la distanţe semnificative. Căci transportul modern aerian permite livrarea încărcăturilor în cîteva ore la mii kilometri distanţă. Rapiditatea livrării, precum şi posibilitatea de transport de mărfuri, în cele mai inaccesibile puncte din lume au făcut transportul aerian cel mai rapid şi mai convenabil mod de livrare. Reţeaua internaţională de agenţi ai companiei "Univers Cargo" SRL permite organizarea rapidă a transportului de mărfuri din orişicare colţ al globului pămîntesc.

înapoi

Transport terestru

Luînd în consideraţie caracteristicile încărcăturii, managerii calificaţi vor alege cel mai optim tip de autovehicul şi vor cerceta traseul transportării, în conformitate cu toate regulile şi reglementările, respectînd termenul de livrare.

înapoi

Transport maritim

Transportul maritim se deosebeşte de celelalte prin siguranţă şi tarif relative mic. Noi efectuăm transport cu containere de diferite tipuri. Transportul maritim şi-a câştigat popularitatea datorită costului redus în comparaţie cu alte tipuri de transport. Compania noastra oferă servicii de înaltă calitate în domeniul transportului internaţional maritim, bazîndu-se nemijlocit pe necesităţile clientului, amplasarea încărcăturii şi proprietăţile sale fizice.

înapoi

Serviciu "de la uşă la uşă"

Serviciu “de la uşă la uşă” reprezintă un serviciu confortabil, modern de livrarea a mărfurilor ce permite reducerea costurilor de transport, diminuarea riscurilor, ameliorare calităţii de transport. Reţeua largă de agenţi permite livrarea pînă la uşă "în 184 de ţări.

înapoi

Serviciu de curierat

Serviciul de curierat, în comparaţie cu alte mijloace de transport are multe avantaje, cel mai semnificativ fiind rapiditatea livrării. Prin urmare, acest serviciu poate fi folosit pentru a trimite corespondenţă importantă, a transmite operativ documente, colete şi alte articole. Printre clienţii noştri sînt nu numai întreprinderi mari, dar şi persoane fizice. Sistema flexibilă de stabilire a preţurilor, varietatea de metode de reducere ne permit să atragem spre cooperare toţi clienţii interesaţi, indiferent de nivelul de credibilitate financiare.

înapoi

Servicii de broker vamal

Specialiştii noştri posedă de o experienţă vastă în domeniul vamal, ceea ce permite soluţionarea rapidă a problemelor ce apar în urma circulaţiei mărfurilor şi aplicării diferitor regimuri vamale.

În gama serviciilor de vămuire sînt incluse:

  • Determinarea listei de documente necesare pentru vămuire. Definirea Codului Vamal.
  • Calculul taxelor vamale şi ale altor taxe prevăzute de legislaţia vamală.

înapoi