Despre noi

Bine ati venit la "Univers Cargo" S.R.L.

Timp de mulţi ani Compania "Univers Cargo" S.R.L. oferă organizarea transportului aerian la nivel mondial. Această experienţă ne ajută să rezolvăm problemele complexe legate de furnizarea de servicii aeriene voluminoase, grele şi mărfuri periculoase.

Expeditorii din compania noastra în orice moment vor livra marfa dvs la aeroport, vor oferi servicii speciale de ambalare şi etichetare, livrate la destinatar. Noi oferim transporturile aeriene de marfă, cât bunurilor importate atât si exportate. De asemenea, compania va poate oferi servicii de:

  • asigurare de marfă în condiţii foarte avantajoase
  • tranzit intern vamal
  • consolidarea marfei

Compania noastra nu limitează clienţii din marimea si volumul de transport aerian de marfă. Noi oferim transport aerian de mărfuri de la 1 kg. "Univers Cargo" S.R.L. prevede cargo aerian, şi este gata să livreze orice marfă în toată lumea supradimensionate. Şi dacă este necesar, putem charter pentru tine de a încărcăturii de zbor charter pe oricare din domeniile selectate.

Compania "Univers Cargo" S.R.L. efectueaza transportări aeriene de marfă, care îndeplinesc cerinţele ridicate de clienţii noştri. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu persoane juridice, precum şi cu persoane fizice.

 Politica companiei este îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi reducerea maximă în timpul petrecut la livrarea de bunuri.

  •  Colaborăm strâns cu companii de pe logistica si expeditii, prin care se extinde constant geografie a operaţiunilor noastre şi o gamă de servicii.
  •  Am stabilit parteneriate cu importante companii aeriene din lume, care face posibilă pentru a organiza transportul aerian oriunde in lume.
  •  Incercam sa oferim cele mai mici preţuri de transportări aeriene pentru a satisface pe deplin nevoile individuale ale clienţilor noştri, şi să găsim întotdeauna o soluţie, dacă aveţi nevoie de transport aerian imediat. Noi nu doar transportăm mărfuri, vă oferim un serviciu de calitate bazat pe o analiză a situaţiei şi problemele existente ale clientului.

Vă invităm in oficiul nostru!

LIVRAREA LA TIMP
TRANSPORTAREA ORICĂRUI TIP DE MĂRFURI
COST NESCHIMBAT DUPA SEMNAREA CONTRACTULUI
ATITUDINE GRIJULIE FAȚĂ DE MĂRFURI