Livrarea marfilor consolidate la domiciliu

Acceptăm comenzi pentru transporturi individuale și, de asemenea, consolidăm loturile mici în cele mari - acest lucru oferă un avantaj în termeni și prețuri !!!!

Livrare marfă din China
Livrarea de marfă din China este cea mai rapidă și ieftină modalitate de livrare a mărfurilor peste graniță, concepută pentru un număr mare de articole diferite de produse și nu necesită pregătirea documentației aferente. Oferim clienților cele mai rezonabile prețuri și cea mai rapidă viteză de livrare. Lasă o cerere și primește costurile și condițiile de livrare a mărfurilor din China către orașul tău.

Univers Cargo este gata să aranjeze livrarea din China a oricărui tip de marfă, inclusiv perisabile, voluminoase sau valoroase:

încărcări grele - echipamente speciale, sub-stații, rotori, turbine;
încărcături cu scop special (special), care necesită anumite condiții de transport (foarte des - destul de stricte): computere, camere de server, medicamente;
marfă supradimensionată - mașini-unelte pentru diverse scopuri, capacități mari etc.
transport aerian în grup;
mărfuri care, din cauza întârzierilor la livrare, pierd atât din cost, cât și din cifra de afaceri (cel mai revelator exemplu sunt laptopurile, tabletele, dar mai ales telefoanele mobile, cele mai mari vânzări sunt în primele 2 luni după noul model).
Livrarea aeriană de mărfuri din China este o oportunitate de a extinde rapid gama de bunuri oferite, de a avansa concurenții de pe piață pentru furnizarea celor mai noi produse, ceea ce va duce la accelerarea cifrei de afaceri a bunurilor și fondurilor. Transportul aerian de mărfuri din China reprezintă o respectare exactă a termenelor de livrare și o garanție completă a faptului că marfa dvs. va trece rapid prin vămuire.

În plus, oferă:

livrare de bunuri la cel mai apropiat aeroport din China: Beijing, Shanghai, Hong Kong, Guangzhou etc.
executarea tuturor documentațiilor necesare;
transport aerian în Moldova pe aeroportul destinatarului;
livrare de marfă de la aeroport direct către client;
vămuire;
asigurare marfa;
orice tip de încărcare / descărcare;
escorta de marfa in toate etapele transportului.
Marfă aeriană din China - rate rezonabile, siguranță completă a încărcăturii dvs. și viteză maximă de livrare!