Transport de marfuri aerian

Transportul aerian joacă un rol esenţial în organizarea transportului internaţional la distanţe semnificative. Căci transportul modern aerian permite livrarea încărcăturilor în cîteva ore la mii kilometri distanţă. Rapiditatea livrării, precum şi posibilitatea de transport de mărfuri, în cele mai inaccesibile puncte din lume au făcut transportul aerian cel mai rapid şi mai convenabil mod de livrare. Reţeaua internaţională de agenţi ai companiei "Univers Cargo" SRL permite organizarea rapidă a transportului de mărfuri din orişicare colţ al globului pămîntesc.

Transport aerian

Compania«Univers Cargo» oferăservicii de transport aerian de mărfuri. Suntemcapabilisăorganizămlivrarea de aproapeoriundeînlume, garantândcalitate, siguranțășiceamaiînaltăeficiențăposibilă.

Lucrul cu noiesteconfortabilșiprofitabil - companiaoferă o scalătarifarăflexibilăpentrudiferitedirecțiișitipuri de marfă.

 

Ce fel de marfăputemlivra cu avionul?

Transportulaerianinternațional de mărfuri de la compania«Univers Cargo»este un serviciuextrem de versatil, implicândlivrarea a aproapetoatetipurile de mărfuri, permiseinițialpentrutransportulaerian.

Un consultant al companieinoastrevăvaspunemaidetaliatceanumepoate fi transportatprinlivrareaerianăînorice moment - sunați!

 

Avantajeleserviciilor de transport aerian

Livrareaaerianăamărfurilorîntretoatetipurile de transport de mărfuriînmultemoduripoate fi consideratăceamaibunăopțiune. Aceastămetodă de transport estediferită:

  • eficiențăsporită
  • siguranțăgarantată
  • Siguranță
  • precizie

Nicitransportulrutier, nicimaritim, niciferoviar de marfă nu se distingeprintr-o combinație de avantajeprecumlivrareaaeriană!

Cooperăm cu celemaivestitecompaniiaeriene din lume: AEROFLOT, China Airlines, Korean Air, Lufthansa Cargo, Air Bridge Cargo, Etihad Airways, Hainan Airlines, China Southern Airlines.